Υλικά

  • 1000 γρ Verin (μίγμα για ρεβανί)
  • 280 γρ λάδι FAMA Fritto
  • 240 γρ χυμός λάιμ
  • 220 γρ Νερό
  • 80 γρ ινδοκάρυδο
  • Ξύσμα από τα λάιμ

ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ

  • 750 γρ νερό
  • 1κ ζάχαρη
  • 250 γρ σιρόπι γλυκόζης
  • Φλούδες των  λάιμ

Εκτέλεση Συνταγής

  Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό, στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια σπάτουλα και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά. Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα ταψί 30Χ40, αφού πρώτα το βουτυρώσουμε και το αλευρώσουμε, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 35-45 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο σας).   ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ Τοποθετούμε τα υλικά του σιροπιού σε μια κατσαρόλα και τα βάζουμε να βράσουν. Μόλις πάρει μια καλή βράση το σιρόπι το αποσύρουμε από τη φωτιά. Κατά τη διαδικασία του σιροπιάσματος πρώτα κόβουμε όλο το ταψί σε κομμάτια και μετά σιροπιάζουμε. Επίσης, θα πρέπει το σιρόπι και το γλυκό να είναι χλιαρά.  


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: