Υλικά

  • 1800 γρ Grand Cru Dominicano Chocolate Torronalba
  • 2200 γρ Βραστό Νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε το περιεχόμενο από το σακουλάκι (1800γρ) σε ένα σκεύος, προσθέτουμε το βραστό νερό (2200γρ) και ομογενοποιούμε πολύ καλά με το μίξερ χειρός.Έπειτα τοποθετούμε το μίγμα στον παρασκευαστή παγωτού και παγώνουμε. Βγάζουμε το παγωτό και διακοσμούμε με  Orange Fruit Variegate Torronalba και το τοποθετούμε στην καταψυξη. Μοντάρισμα Σε ένα πιάτο στρώνουμε φέτες πορτοκάλι fruigel, και πάνω από κάθε φέτα τοποθετούμε μια μπάλα παγωτού και διακοσμούμε με  Orange Fruit Variegate Torronalba.  


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: