Υλικά

  • 200γρ ζάχαρη κρυσταλική
  • 6 αυγά
  • 4 κρόκοι
  • 2γρ βανιλίνη FAMA
  • 7 φύλλα ζελατίνης
  • Χυμό ενός λεμονιού και το ½ ξύσμα του
  • 800γρ τυρί κρέμα
  • 200γρ στραγγιστό γιαούρτι
  • 760γρ ζωική κρέμα Lowitz 36% fat μισοχτυπημένη

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε σε ένα τσέρκι 450γρ τριμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με 200γρ λιωμένη μαργαρίνη IMPERIAL Soft. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα και τα βάζουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθούν.

Κάνουμε ένα μπαιν μαρί και βάζουμε μέσα τη ζάχαρη, τα αυγά, τους κρόκους και τη βανιλίνη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και να παστεριωθεί ο κρόκος. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης στο χυμό λεμονιού και τα προσθέτουμε μαζί με το ξύσμα στο παραπάνω μίγμα. Αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Γεμίζουμε τα τσέρκια με την κρέμα και τα βάζουμε στo σοκ (ή στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες).

Διακοσμούμε με κεράσι κόκκινο ολόκληρο σε ζελέ fruigel

(Αν γεμίσουμε ποτηράκια κάνουμε χρήση άμεσα)


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: