Υλικά

  • 800γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT
  • 200γρ πλήρες γάλα 3,5%
  • 200γρ Base Biancostecco (ουδέτερη βάση σε σκόνη για παγωτό ξυλάκι)
  • Πάστα παγωτού TORRONALBA ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή

Εκτέλεση Συνταγής

  Tοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σφίξει το μίγμα. Προσοχή να μη σφίξει πολύ. Γεμίζουμε φόρμες για παγωτό ξυλάκι (ή κάνουμε ελεύθερα σχέδια με μια σακούλας ζαχαροπλαστικής σε μια λαμαρίνα) και τις τοποθετούμε μαζί στην ταχεία κατάψυξη μέχρι να παγώσουν. Μαλακώνουμε τα Ricco Stecco (επικαλύψεις σοκολάτας, ιδανικές για παγωτό ξυλάκι) σε θερμοκρασία δωματίου και βουτάμε μέσα σε αυτά τα παγωτά . Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολα και τα βάζουμε στην κατάψυξη. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με κάποιες από τις 7 διαφορετικές επιλογές Ricco Stecco.    


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: