Υλικά

 

Για την ζύμη

·        750γρ Αλεύρι ζαχαροπλαστικής

·        500γρ Vegetable Bread ULDO (Ψωμί με Λαχανικά)

·        60γρ Baking Powder FAMA

·        300γρ Ανάλατο Βούτυρο Γάλακτος 82% FAMA

·        2τμχ.  Αυγά

·        30γρ Light Malt Extract ULDO (Εκχύλισμα βύνης κριθαριού ανοιχτόχρωμο)

·        250γρ Κρέμα Γάλακτος Lowicz 36%

·        250γρ Νερό

·        Λίγο αλάτι

 

Για την γέμιση

·        300γρ Μπέικον σε κύβους

·        300γρ Γραβιέρα σε τρίμμα

·        Λίγο πιπέρι

·        Λίγο θυμάρι

Εκτέλεση Συνταγής

Μουλιάζουμε πρώτα το μίγμα Vegetable Bread ULDO με το νερό και την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% για 30’. Στην συνέχεια ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 2’ στην αργή και 2’ στην γρήγορη ταχύτητα. Τυλίγουμε την ζύμη με λαδόκολλα και τοποθετούμε στο ψυγείο στους 5 οC για 1 ώρα. Ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη σε πάχος 3εκ. και κόβουμε με ένα κουπάτ 6εκ. διάμετρος για 60 τεμάχια περίπου. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, αλείφουμε με αυγό και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα.

Ψήνουμε στους 180 οC στον αερόθερμο φούρνο για 10’ με κλειστό τάμπερ και για 8’-9’ με ανοιχτό τάμπερ.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: