Υλικά

ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

 

• 750γρ  Αλεύρι 70% μαλακό

• 500γρ  Jogging Uldo (Το Ψωμί των πρωταθλητών και της σύγχρονης διατροφής)

• 28γρ    Baking Powder FAMA

• 40γρ    Ζάχαρη

• 1γρ      Βανίλια

• 400γρ FAMA Fresh (Μαγειρικό προϊόν με 30% βούτυρο)

• 200γρ Premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao (λιωμένη)

• 300γρ Ρετσίνα

• 300γρ Νερό

 

ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ

 

• 150γρ Σοκολάτα υγείας Haya 60% Eurocao (λιωμένη) ή

• 150γρ Σοκολάτα γάλακτος Mara Milk Eurocao (λιωμένη) ή

• 150γρ Λευκή σοκολάτα White Miravet Eurocao (λιωμένη)

 

ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

 

• 50γρ Nibs De Cacao Eurocao (Μικρά κομμάτια προερχόμενα από το καβούρδισμα και την άλεση των σπόρων του κακάο) ή

• 50γρ Σκαλιέτα Λευκή FAMA ή

• 50γρ Σκαλιέτα Μαύρη FAMA ή

• 50γρ Σκαλιέτα Καφέ FAMA

 

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 4’ στην 1η ταχύτητα και 4-5’ στην 2η ταχύτητα, ώσπου να γίνει μία εύπλαστη ζύμη. Κόβουμε- ζυγίζουμε το κάθε τεμάχιο 20γρ,τα πλάθουμε σε σχήμα φυτιλιού 17εκ και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα . Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 160οC για 15’ με κλειστό τάμπερ και 15’ με ανοιχτό τάμπερ. Όταν κρυώσουν καλά τα βουτάμε στις αυθεντικές σοκολάτες της Eurocao που έχουμε λιώσει και διακοσμούμε είτε με Nibs De Cacao της Eurocao είτε με σκαλιέτες FAMA.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: