Υλικά

  • 3500γρ Αλεύρι 70% δυνατό
  • 1500γρ Monastery Bread Uldo
  • 100γρ μαγιά
  • 350γρ νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Θερμοκρασία ζύμης : 26 – 28 °C

Χρόνος ξεκούρασης : Στο ψυγείο για 12 – 15 ώρες

Τεμάχια ζύμης : 1000 γρ

Χρόνος ξεκούρασης στο χώρο εργαστηρίου : 40’ λεπτά (σκεπασμένο)

 

Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 2’ στην αργή ταχύτητα και 6’-8’ στην γρήγορη ταχύτητα.Τοποθετούμε το ζυμάρι σε πλαστικό σκεύος, ειδικό για τρόφιμα, αλευρώνουμε ελαφρώς απο πάνω και κλείνουμε με το καπάκι του. Πλάθουμε σε στρόγγυλο σχήμα (καρβέλι), αλευρώνουμε το τελάρο και τοποθετούμε το κάθε τεμάχιο με την «ραφή» προς τα κάτω. Τα γυρίζουμε με την «ραφή» προς τα πάνω και φουρνίζουμε στους 240°C με αρκετό ατμό για 15’ – 20’ και έπειτα στους 220 °C για ακόμα 20’ – 30΄.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: