Υλικά

  • 250 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G
  • 500 γρ FAMA Fresh
  • 200 γρ άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ αμύγδαλο πούδρα
  • 50 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 1250 γρ αλεύρι 70% μαλακό
  • 5 γρ Baking powder FAMA
  • 250 γρ αμύγδαλο ολόκληρο καβουρντισμένο

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε τη μαργαρίνη FAMA Soft G, το FAMA Fresh και τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μεταξύ τους και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους μέχρι να αρχίσει να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το καβουρντισμένο αμύγδαλο και το ενσωματώνουμε. Σκεπάζουμε τη ζύμη και τη χρησιμοποιούμε την επόμενη μέρα. Κάνουμε μπαλάκια των 35γρ, τα πατάμε ελαφρώς και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C  για 20 λεπτά. Μόλις βγουν από το φούρνο τα ψεκάζουμε με ροδόνερο και τα περνάμε από άχνη.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: