Υλικά

  • 500 γρ Base per Semifreddi Torronalba
  • 500 γρ πλήρες γάλα 3,5% λιπαρά
  • 500 γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
  • 100 γρ Lemon Fruit Paste Τorronalba

Εκτέλεση Συνταγής

Semifreddo Lemon Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το σύρμα (για περίπου 3-4 λεπτά) μέχρι να δέσουν μεταξύ τους και να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα 100γρ Lemon Fruit Paste Τorronalba και τα ενσωματώνουμε με μία μαρίζ. Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε την Lemon Fruit Paste Τorronalba από την αρχή στον κάδο του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά και να ξεκινήσουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί. * Μπορούμε να παρασκευάσουμε το προϊόν σε μεταβαλλόμενη αναλογία π.χ. 800 γρ γάλα, 200 γρ κρέμα γάλατος Lowicz 36%   ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Σε ένα τσέρκι αρχικά τοποθετούμε παντεσπάνι στην βάση του και έπειτα γεμίζουμε με το Semifreddo Lemon που έχουμε παρασκευάσει. Στην συνέχεια τοποθετούμε εκ νέου παντεσπάνι και κλείνουμε με το υπόλοιπο Semifreddo Lemon. Τέλος, το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου μια ώρα, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Crystal Mirror Lemon, Crystal  Mirror Caramel και διακοσμούμε με ντεκόρ σοκολάτας.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: