Υλικά

  • 1000 γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για brioche)
  • 200 γρ μαργαρίνη Imperial Soft (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 425 γρ νερό
  • 60 γρ νωπή μαγιά

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Η θερμοκρασία της ζύμης θα πρέπει να είναι στους 26-27 βαθμούς. Ξεκουράζουμε τη ζύμη, σκεπασμένη, για 10 λεπτά. Για τη γέμιση χρησιμοποιούμε 100γ Bechamela (μίγμα μπεσαμελ), 300γρ νερό, 200γρ gouda, 100γρ ζαμπόν και 100γρ μπέικον. Χτυπάμε την Bechamela και το νερό στο μίξερ με το φτερό μέχρι σχηματισμού ομοιόμορφης κρέμας. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ενσωματώνουμε στο μίγμα. Για τα πεϊνιρλί, ανοίγουμε ένα κομμάτι ζύμης στη σφολιατομηχανή μέχρι το 2,2. Κόβουμε σε μερίδια 8Χ11cm και βάζουμε γέμιση στο κέντρο (35γρ ζύμη και 20 γρ γέμιση). Διπλώνουμε και τις δύο πλευρές προς το κέντρο, τα περνάμε από κίτρινο αλεύρι, τα βάζουμε σε μια λαμαρίνα και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά. Ψεκάζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200°C  (πάνω) και 170°C  (κάτω) για 20 λεπτά.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: