Υλικά

  • Parisien Choco Sponge mix (μίγμα για παντεσπάνι κακάο)
  • 600γρ ολόκληρα αυγά
  • 200γρ νερό

Για την μους σοκολάτας :

  • 1000γρ Μους σοκολάτα Top chef
  • 2250γρ γάλα 3,5%

 

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε τα αυγά με το νερό στην 1η ταχύτητα στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μίγμα Parisien Choco Sponge mix και τα χτυπάμε όλα μαζί στην 3η  ταχύτητα για 5-6 λεπτά. Αδειάζουμε το μίγμα σε τσέρκια ή λαμαρίνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160οC για 30-35 περίπου λεπτά ή σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200οC (πάνω) και 180οC (κάτω) για 35-40 λεπτά.   Για την μους σοκολάτας   Τοποθετούμε το μίγμα για μους (Μους σοκολάτα Top chef) μαζί με το γάλα στο μίξερ και χτυπάμε στην γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά αναλόγως το πόσο σφιχτή επιθυμούμε.   ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  Σε ένα τετράγωνο τσέρκι τοποθετούμε στην βάση το παντεσπάνι που έχουμε κόψει σε φύλλα στην ίδια διάσταση με το τσέρκι μας.Έπειτα, προσθέτουμε την μους σοκολάτα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλη μια φορά.Τέλος, κλείνουμε καλά πατώντας την μους με την παλέτα και καταψύχουμε.Όταν παγώσουν τα παστάκια τα κόβουμε σε μεγέθη της αρεσκείας μας και επικαλύπτουμε με πάστα σοκολάτας Gregal chocolate .Ντεκοράρουμε με σοκολάτα υγείας Haya 58% και χρυσό χρώμα ζαχαροπλαστικής.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: