Υλικά

  • 1000γρ Tiffany’s Vanilla Cake (μίγμα για κέικ με άρωμα βανίλια)
  • 350γρ λάδι Choice Premium (Ιδανικό λάδι για χρήση στην ζαχαροπλαστική)
  • 350γρ χυμός πορτοκάλι
  • 170γρ κύβοι πορτοκάλι Fruigel
  • Ξύσμα 3 πορτοκαλιών

Σιρόπι: 1000γρ νερό, 1000γρ ζάχαρη, τα 3 πορτοκάλια που χρησιμοποιήσαμε

  • Φέτες πορτοκάλι fruigel για τη διακόσμηση

Εκτέλεση Συνταγής

Βράζουμε πρώτα το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από τους κύβους πορτοκάλι fruigel) στο μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα με μια μαρίζ και ξαναχτυπάμε για 4-5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος προσθέτουμε τους κύβους πορτοκάλι fruigel και τους ενσωματώνουμε στο μίγμα. Αδειάζουμε το μίγμα σε μια σεμιζαρισμένη λαμαρίνα 30Χ40 και ψήνουμε σε τελαρωτό φούρνο στους 200°C  (πάνω) και 170°C  (κάτω) για 50 λεπτά. Σιροπιάζουμε και τα δύο χλιαρά.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: