Υλικά

  • 1000 γρ Tiffany’s Choco Cake
  • 420 γρ ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%
  • 430 γρ απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat
  • 530 γρ νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Λιώνουμε το ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82% και την απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους. Τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε με το φτερό για 3-4 λεπτά. Βάζουμε τη ζύμη σε ατομικά φορμάκια, αφού πρώτα τις περάσουμε με μαργαρίνη και κακάο, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190°C για 8-9 λεπτά. Μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να τα ψήσουμε απευθείας, αυξάνοντας το χρόνο ψησίματος κατά 2-3 λεπτά περίπου.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: