Υλικά

  • 1000γρ Vanilla Dream Cake(Μίγμα για κρημ κέικ με άρωμα βανίλια)
  • 450γρ ολόκληρα αυγά
  • 450γρ μαργαρίνη FAMA Imperial Soft
  • 180γρ καρύδια (προαιρετικά)
  • 3γρ κανέλα σκόνη (προαιρετικά)
  • 2γρ essence πορτοκάλι (προαιρετικά)

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε τη μαργαρίνη FAMA Imperial Soft με τα αυγά μάζι στο μίξερ με το φτερό για ένα λεπτό στην αργή ταχύτητα. Ξύνουμε τα τοιχώματα με μία μαρίζ και προσθέτουμε το Vanilla Dream Cake και ξαναχτυπάμε τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα για 2-3 λεπτά. Λίγο πριν αποσύρουμε το μίγμα από το μίξερ προσθέτουμε τα καρύδια και τα ενσωματώνουμε. Γεμίζουμε φόρμες στρογγυλές Φ20 με 800γρ ζύμης. Ψήνουμε σε προθερμασμένο  τελαρωτό φούρνο στους 190°C  (πάνω) και 170°C  (κάτω) για 60 λεπτά ή σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 150-160°C  για 35-45 λεπτά (αναλόγως το φούρνο). Διακοσμούμε είτε με Choco Top, είτε με ζαχαρόπαστες M&B of London, είτε με Φοντάν σε σκόνη Couplet.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: