Υλικά

• 1250γρ. Αλεύρι 70% Δυνατό • 500γρ. Oat Bread Clean Label (Πλούσιο σε νιφάδες Βρώμης) • 35γρ. Light Malt Extract (Εκχύλισμα Βύνης κριθαριού για Ανοιχτόχρωμα Ψωμιά σε υγρό) • 50γρ.Μαγιά • 50γρ. Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft • 1050γρ. Νερό • 260γρ. Σταγόνες σοκολάτας απομίμησης Cocoa Chips FAMA ( 15%) επί του αλεύρου

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, (εκτός από τις σταγόνες απομίμησης Cocoa Chips FAMA τις οποίες προσθέτουμε 2’ πριν το τέλος του ζυμώματος) για 2’ στην αργή ταχύτητα και 6’-8’ στην γρήγορη ταχύτητα. Ξεκουράζουμε την ζύμη μας μέσα σε σκεύος κατάλληλο για τρόφιμα και σκεπάζουμε με βαμβακερό πανί για 20’. Κόβουμε και ζυγίζουμε 100γρ. το κάθε τεμάχιο, τα πλάθουμε φυτίλια και κλείνουμε σε κύκλο, τα βουτάμε σε νερό και έπειτα σε Topping N (Μίγμα Σπόρων). Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με απόσταση, τα βάζουμε στην στόφα για 25’-30’ με 35οC θερμοκρασία και 75% υγρασία. Ψήνουμε στους 220οC με ατμό για 20’-25’.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: