×
MENU

Πτι Φουρ

Υλικά
  • 500 γρ μμαργαρίνη FAMA Soft G+ (ή μαργαρίνη FAMA Imperial Soft)
  • 500 γρ ζάχαρη άχνη
  • 5 τμχ αυγά
  • 875 γρ αλεύρι 70% μαλακό
Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό τη μαργαρίνη FAMA Soft G+ με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά λίγα λίγα και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, αφού πρώτα το κοσκινίσουμε, κι ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί. Κόβουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής και οδοντωτό κορνέ, σχέδια της αρεσκείας μας, και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 10-12 λεπτά με ανοιχτό ντάμπερ.

Μπορούμε να κολλήσουμε τα πτι φουρ με γεμίσεις ζαχαροπλαστικής της σειράς FAMA frutopia ή με πραλίνες της σειράς FAMA Crema Classic. Τέλος μπορούμε να βουτήξουμε τα πτι φουρ σε οποιαδήποτε απομίμηση σοκολάτας της σειράς Nera.