×
MENU

Σάντουιτς Bagels με Jogging

Υλικά

• 1500γρ. Αλεύρι 70% Δυνατό
• 1000γρ. Μίγμα Υγείας Jogging
• 100γρ. Μαγιά
• 1400γρ. Νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί 3’στην αργή ταχύτητα και 9’στην γρήγορη. Ξεκουράζουμε την ζύμη για 20’ και σκεπάζουμε με πανί βαμβακερό. Κόβουμε και ζυγίζουμε 100γρ. το κάθε τεμάχιο, το πλάθουμε φυτίλι 25γρ και κλείνουμε σε κύκλο. Τα περνάμε από βρεγμένο πανί η χαρτί και έπειτα σε σπόρους Golden Topping της Uldo. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με μία απόσταση, βάζουμε στην στόφα για περίπου 40’ με θερμοκρασία 35οC και υγρασία 75%. Ψήνουμε 35’ με πολύ ατμό στους 220οC και 5’ πριν το τέλος ψησίματος ανοίγουμε το τάμπερ.