×
MENU

Τυρόψωμα-Ελιόψωμα από ζύμη Rustic

Υλικά

● 1100 γρ. μίγμα Rustic
● 50 γρ. λάδι Fritto FAMA
● 250 γρ. τυρί Φέτα (τρίμμα) ή Ελιές η Λιαστές Ντομάτες

Εκτέλεση Συνταγής

Παίρνουμε την ζύμη που έχει ξεκουραστεί 60’ και την τοποθετούμε σε ένα σκεύος.Προσθέτουμε 50 γρ. λάδι Fritto FAMA και 250 γρ. τυρί Φέτα (τρίμμα) ή Ελιές η Λιαστές Ντομάτες και λίγο ρίγανη. Πιέζουμε με τα δάχτυλα να αφομοιωθούν όλα μαζί στη ζύμη.
Αφήνουμε για 10’ να ξεκουραστεί η ζύμη και τοποθετούμε σε καλά αλευρωμένο πάγκο και πασπαλίζουμε με αλεύρι.
Ζυγίζουμε 150 γρ. το κάθε κομμάτι και το «ρολάρουμε» μέσα σε αλεύρι (ακανόνιστα)
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και τα βάζουμε στην στόφα για 20’.
Ψήνουμε με ατμό για 20’-25’στους 220οC ώσπου να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.