Υλικά

  • 300γρ ζάχαρη άχνη
  • 350γρ μαργαρίνη Premium Soft G
  • 350γρ ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82%
  • 1 αυγό
  • 1000γρ αλεύρι 70% μαλακό

Εκτέλεση Συνταγής

Ενσωματώνουμε την άχνη με την μαργαρίνη Premium Soft G και το ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82% στο μίξερ με το φτερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό και τέλος το αλεύρι και τα ενσωματώνουμε κι αυτά. Κάνουμε φυτίλια 600γρ με τη βοήθεια μίας λαδόκολας και τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Αφού κρυώσουν καλά, τα κόβουμε με μαχαίρι σε πάχος μισού εκατοστού και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C  για 12-15 λεπτά ή σε τελαρωτό στους 200°C (πάνω) και 170°C  (κάτω) για 20 λεπτά.

Προαιρετικά, μπορούμε να προσθέσουμε κανέλα ή κακάο ή κύβους πορτοκάλι fruigel ή σκαλιέτα FAMA ή ξηρούς καρπούς.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: