Υλικά

  • 750 γρ ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%
  • 750 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G+
  • 1200 γρ ζάχαρη
  • 8 αυγά
  • 8 κρόκοι
  • 3000 γρ αλεύρι ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε το ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%, τη μαργαρίνη FAMA Soft G+ και τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και τα ενσωματώνουμε. Τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι και το ενσωματώνουμε και αυτό. Μπορούμε να την αποθηκεύσουμε στο ψυγείο. Κάνουμε χρήση απευθείας από το ψυγείο. Αν χρειαστεί να μισοψήσουμε την τάρτα, εφαρμόζουμε στα τοιχώματά της τρεις στρώσεις μεμβράνης και βάζουμε μέσα βάρος (φακές, ρύζι κτλ) και ψήνουμε στους 160°C  σε αερόθερμο φούρνο για 25-30 λεπτά. Ύστερα, αφαιρούμε τη μεμβράνη και τις φακές, τοποθετούμε μέσα τη γέμισή μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους ίδιους βαθμούς για ακόμα 25-30 λεπτά.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: