Υλικά

  • 750 γρ FAMA Fresh
  • 250 γρ άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ αμύγδαλο πούδρα
  • 130 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 1650 γρ αλεύρι 70% μαλακό
  • 5 γρ Baking powder FAMA
  • 250 γρ αμύγδαλο ολόκληρο καβουρντισμένο
  • 50 γρ ρούμι

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε το FAMA Fresh και τη ζάχαρη άχη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το ρούμι) μεταξύ τους και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους (ενώ παράλληλα προσθέτουμε το ρούμι) μέχρι να αρχίσει να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το καβουρντισμένο αμύγδαλο και το ενσωματώνουμε. Σκεπάζουμε τη ζύμη και τη χρησιμοποιούμε την επόμενη μέρα. Κάνουμε μπαλάκια των 35γρ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C  για 20 λεπτά. Μόλις βγουν από το φούρνο τα ψεκάζουμε με ροδόνερο και τα περνάμε από άχνη.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: