Υλικά

  •  2500 γρ αλεύρι 70% δυνατό
  • 625 γρ Buckwheat (Με αλεύρι φαγόπυρου)
  • 100 γρ μαγιά
  • 30 γρ ζάχαρη
  • 100 γρ λάδι Fritto (Φυτικό Μίγμα Ραφινέ)
  • 1200 γρ νερό

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

  • 200 γρ Uldo Sunny Topping (Σπόροι κόκκινου Κεχριού & μαύρου Σουσάμι)

Εκτέλεση Συνταγής

 Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνοντας λίγο λίγο το νερό για 2’στην αργή ταχύτητα και 6-7’στην γρήγορη ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26-28οC. Ξεκουράζουμε την ζύμη για 15-20’ σκεπάζοντας την με πανί η μεμβράνη, ζυγίζουμε από 500 γρ το κάθε τεμάχιο, πλάθουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα τοποθετώντας το ένα τεμάχιο σε απόσταση από το άλλο. Βάζουμε στην στόφα για 40-45’ με 35οC θερμοκρασία και 75% υγρασία και εφόσον έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε όγκο, τα πατάμε και πιέζουμε με τα δάχτυλα μας, ή περνάμε με το «σκαντζόχοιρο», ειδικό εργαλείο, ψεκάζουμε με ζαχαρόνερο  και πασπαλίζουμε με Uldo Sunny Topping. Ψήνουμε στους 220οC με αρκετό ατμό για 30’.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: