Υλικά

  • 800 γρ ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%
  • 800 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G+
  • 1150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 850 γρ καστανή ζάχαρη
  • 30 γρ αλάτι
  • 650 γρ αυγά
  • 2200 γρ αλεύρι 70% μαλακό
  • 700 γρ ξηρoύς καρπούς ψιλοκομμένους
  • 600 γρ Σκαλιέτα Brown FAMA
  • 2 gr Bανιλίνη FAMA

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε τα πέντε πρώτα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά σιγά σιγά. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και λίγο πριν ενσωματωθεί εντελώς προσθέτουμε το καρύδι και τις σταγόνες σοκολάτας και τα ενσωματώνουμε. Κόβουμε κυκλικά με σακούλα και ίσιο κορνέ σε χαρτωμένη λαμαρίνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160-170°C για περίπου 15 λεπτά.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: