Υλικά

Για την μους πράσινο μήλο:

  • 800γρ Μους βανίλια Top chef
  • 2250γρ γάλα 3,5%
  • 500γρ Green Apple plus Torronalba

Για την μους σοκολάτα:

  • 1000γρ Μους σοκολάτα Top chef
  • 2250γρ γάλα 3,5%

Εκτέλεση Συνταγής

Για την μους πράσινο μήλο: Τοποθετούμε το μίγμα για μους (Μους βανίλια Top chef) μαζί με το γάλα και την σκόνη Green Apple plus Torronalba στο μίξερ και χτυπάμε στην γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά αναλόγως ποσό σφιχτή επιθυμούμε.   Για την μους σοκολάτα: Τοποθετούμε το μίγμα για μους (Μους σοκολάτα Top chef) μαζί με το γάλα στο μίξερ και χτυπάμε στην γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά αναλόγως ποσό σφιχτή επιθυμούμε.   ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Παίρνουμε σιλικόνη σε σχήμα μισής μπάλας, γεμίζουμε με μους σοκολάτα στο κέντρο και τα τοιχώματα, έπειτα γεμίζουμε με την μους πράσινο μήλο και κλείνουμε με μια παλέτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον ,ξεφορμάρουμε και ενώνουμε τα δυο μισά της μπάλας τοποθετώντας λίγο μους στο κέντρο και πιέζουμε σχηματίζοντας μια ολοστρόγγυλη μπάλα. Τοποθετούμε ξανά στην κατάψυξη. Όταν παγώσει επικαλύπτουμε με Crystal mirror kiwiCrystal mirror lemon, φρέσκα πράσινα μήλα και σοκολάτα υγείας Haya 58% Eurocao σε μορφή stick σοκολάτας.  


  • 4.5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: