Υλικά

  • 750 γρ Αλεύρι 55%
  • 500 γρ Jogging Bread
  • 50 γρ Dark Malt Extract (Εκχύλισμα βύνης κριθαριού σκουρόχρωμο)
  • 20 γρ Baking Powder
  • 40 γρ Ζάχαρη
  • 10 γρ Μαγιά
  • 400 γρ FAMA Fresh (Μαγειρικό προιόν με 30% βούτυρο)
  • 200 γρ Ρετσίνα
  • 400 γρ Νερό

 

Εκτέλεση Συνταγής

  Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το «φτερό» 4’στην αργή ταχύτητα και 2’-3’ στην γρήγορη ταχύτητα. Κόβουμε-ζυγίζουμε 10 ή 20 γραμμαρια το κάθε τεμάχιο, πλάθουμε σε σχήμα φυτιλιού 17cm και τοποθετούμε στην λαμαρίνα με μία μικρή απόσταση το κάθε τεμάχιο. Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 140οC για 25’-30’.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: