Υλικά

  • 1000γρ Tiffany’s Vanilla Cake (μίγμα για κέικ με άρωμα βανίλια)
  • 350γρ λάδι Choice Premium (Ιδανικό λάδι για χρήση στην ζαχαροπλαστική)
  • 200γρ νερό
  • 150γρ χυμός ποτοκαλιού
  • Ξύσμα 2 πορτοκαλιών
  • Για την επικάλυψη: 500-600γρ κρέμα Crema Classic White

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για ένα λεπτό στην αργή ταχύτητα. Ξύνουμε τα τοιχώματα με μία μαρίζ και ξαναχτυπάμε τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Γεμίζουμε φόρμες στρογγυλές Φ20 με 800γρ ζύμης. Ψήνουμε σε προθερμασμένο  τελαρωτό φούρνο στους 200°C  (πάνω) και 170°C  (κάτω) για 60 λεπτά ή σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160-170°C  για 35-45 λεπτά.

Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, ζεσταίνουμε την κρέμα Crema Classic White στους 35-40°C  και την επικαλύπτουμε. Μόλις καλυφθεί όλη η επιφάνεια, την βάζουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά για να σταθεροποιηθεί.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: