×
MENU

Pavlova

Υλικά

Για το μπεζέ:

  • 1000γρ Βeze – Βeze (πλήρες μίγμα για την παρασκευή μπεζέδων)
  • 600γρ νερό (στους 60 οC)

Για την κρέμα:

  • 1000γρ νερό
  • 350-400γρ Crème D’ or (Κρέμα πατισερί)
  • 700γρ μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT
Εκτέλεση Συνταγής

Για το μπεζέ:

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή και 5-6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Στη συνέχεια κόβουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής σε χαρτωμένη λαμαρίνα, στο σχήμα της αρεσκείας σας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100οC για 2-2,5 ώρες ανάλογα το φούρνο και το μέγεθος.

Αν θέλουμε πιο στεγνούς μπεζέδες μπορούμε να τους αφήσουμε για 30 λεπτά ακόμα με σβηστό φούρνο.

Για την κρέμα:

Χτυπάμε την Crème Dor με το νερό και τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε απαλά τις δύο κρέμες με μια μαρίζ. Διακοσμούμε με ολόκληρη φράουλα σε ζελέ fruigel.