Υλικά

  • 1000γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για brioche)
  • 200γρ μαργαρίνη Premium Soft G (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 425γρ νερό
  • 60γρ νωπή μαγιά

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και τα ζυμώνουμε για περίπου 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Βάζουμε τη ζύμη στον πάγκο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί, σκεπασμένη, για 10 λεπτά. Μεριδοποιούμε στα 50γρ, πλάθουμε τα σχέδια που επιθυμούμε, τα πατάμε ελαφρώς και στοφάρουμε στους 30°C μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους. Περνάμε τα παρασκευάσματα με αυγό από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 15-20 λεπτά αναλόγως την παρασκευή.

Παρασκευές που μπορούν να γίνουν:

-Στρογγυλά brioche (για σαντουιτσάκια) -Τυρόψωμο (στο στυλ της giabatta) -Στρογγυλά γεμιστά (π.χ. με gouda και αλλαντικά) -Ρολλάκια γεμιστά (π.χ. με gouda και αλλαντικά) -Πεινιρλί


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: