Υλικά

Για το σινέκ:
  • 500γρ Parisien Sponge mix (Μίγμα για λευκό παντεσπάνι)
  • 600γρ αυγά
  • 50γρ νερό
  • 50γρ ζάχαρη
Για την κρέμα:
  • 2000γρ Φυτική κρέμα Emilie
  • 1000γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT
  • 230γρ ζάχαρη
  • 1200γρ Choco Top Dark
 

Εκτέλεση Συνταγής

Για το σινέκ: Χτυπάμε τα αυγά με το νερό στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μίγμα Parisien Sponge mix και τα χτυπάμε όλα μάζι στη γρήγορη ταχύτητα για 5-6 λεπτά. Κόβουμε με σακούλα και ίσιο κορνέ σε λαδόκολα 40Χ60, ισιώνουμε με σπαστή παλέτα  και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190°C για 5-6 λεπτά με το ντάμπερ ανοιχτό. Για την κρέμα: Μισοχτυπάμε τη φυτική κρέμα Emilie με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος Lowicz 36%. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρει την υφή γιαουρτιού. Μετά προσθέτουμε το ρευστοποιημένο Choco Top Dark και το ενσωματώνουμε στη σαντιγύ. Για το μοντάρισμα: Εφαρμόζουμε την κρέμα επάνω στο σινέκ με μια σπαστή παλέτα. Ρολάρουμε με τη βοήθεια μίας λαδόκολας και τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει. Τέλος περνάμε το ρολό, εξωτερικά, με σακούλα και οδοντωτό κορνέ, με την κρέμα, τραβώντας γραμμές οριζοντίως.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: