Υλικά

  • 350 γρ ζάχαρη κρυσταλική
  • 15 κρόκοι (300γρ)
  • 6 φύλλα ζελατίνης
  • 1000 γρ τυρί κρέμα
  • 1000 γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36% μισοχτυπημένη
  • 300γρ καραμέλα γάλακτος Fruigel

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε σε τσέρκια τριμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με λίγη λιωμένη μαργαρίνη FAMA. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα και τα βάζουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθούν. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε λίγο παγωμένο νερό. Βάζουμε τη ζάχαρη και τους κρόκους σε μπαιν μαρί και τα χτυπάμε με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φύλλα και την καραμέλα γάλακτος Fruigel στο μίγμα και τα ενσωματώνουμε. Αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί και το ενσωματώνουμε. Τέλος προσθέτουμε τη μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36%. Γεμίζουμε τα τσέρκια με κρέμα cheesecake και τα βάζουμε στο σοκ (ή στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον). Διακοσμούμε με καραμέλα γάλακτος Fruigel και διατηρούμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: