Υλικά

  • 1000 γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για brioche)
  • 200 γρ μαργαρίνη Imperial Soft (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 425 γρ νερό
  • 60 γρ νωπή μαγιά

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Η θερμοκρασία της ζύμης θα πρέπει να είναι στους 26-27 βαθμούς. Ξεκουράζουμε τη ζύμη, σκεπασμένη, για 10 λεπτά. Για τη γέμιση χρησιμοποιούμε 400γρ μαύρη ζάχαρη και 170γρ βούτυρο FAMA 82% και τα χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό μέχρι να ενσωματωθούν.  Για το γλάσσο χρησιμοποιούμε 200γρ άχνη ζάχαρη, 150γρ τυρί κρέμα, 80γρ βούτυρο FAMA 82% λιωμένο και 50γρ γάλα. Χτυπάμε την άχνη ζάχαρη με την κρέμα τυριού μέχρι να ενσωματωθούν, προσθέτουμε σιγά σιγά το βούτυρο και τέλος το γάλα.  Για τα cinnamon παίρνουμε 750γρ ζύμης και την ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή στο 2.2 και σε διάσταση 30Χ40cm. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια 150γρ γέμισης και ύστερα ρολάρουμε τη ζύμη. Κόβουμε τα cinnamon σε μερίδια των 4cm και τα βάζουμε σε ένα ταψί 30Χ40. Τα βάζουμε στη στοφα για 20 λεπτά και  ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 20 λεπτά. Αφού  κρυώσουν  τα περνάμε με το  γλάσσο.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: