Υλικά

  • 2500 γρ Diabetic Bread (Μίγμα αλεύρου με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη GI=49,6)
  • 1250 γρ αλεύρι 70% δυνατό
  • 100 γρ μαγιά
  • 2500 γρ νερό

ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ

  • Ρόκα
  • Ανθότυρο
  • Καρότο
  • Πιπεριά Φλωρίνης
  • Αγγουράκι

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνοντας λίγο λίγο το νερό για 2-3’ στην αργή ταχύτητα και 6-8’ στην γρήγορη ταχύτητα. Η Θερμοκρασία ζύμης θα πρέπει να είναι 26-28οC. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 20-30’ και κόβουμε-ζυγίζουμε σε τεμάχια 900 γρ.Τα πλάθουμε στρόγγυλα και αφήνουμε 15’ ξεκούραση. Πλάθουμε σε σχήμα μακρόστενο και τοποθετούμε σε φόρμες του τόστ 22Χ12Χ10 και κλείνουμε με το καπάκι.Τοποθετούμε στην στόφα για 40-50’ με 35οC θερμοκρασία και 75% υγρασία. Ψήνουμε με ατμό  στους 240οC για 10-15’ και έπειτα στους 220οC για 30-35’. Βγάζουμε τα ψωμιά από της φόρμες, αφήνουμε να κρυώσουν καλά και κόβουμε σε φέτες. Συναρμολογούμε με τα υλικά γέμισης τα σάντουιτς και σερβίρουμε.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: