Υλικά

• 1000 γρ Choco Dream Cake • 340 γρ αυγά • 330 γρ λάδι FAMA Fritto • 250 γρ νερό • 500 γρ Bavarian Panna Cream Vortumnus • 500 γρ έτοιμη κρέμα Crème D’Or • 50 γρ Crema biscotto TORRONALBA • 100-200 γρ Crema Classic 8% • 500 γρ Choco Top

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 1 λεπτό. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα με μία μαρίζ και ξαναχτυπάμε τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Γεμίζουμε στρογγυλές φόρμες Φ20 με 800γρ μίγματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 30-35 λεπτά και σε τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 180°C (κάτω) για 45-50 λεπτά.   Αναμιγνύουμε την Bavarian Panna Cream Vortumnus με την Crème DOr και την Crema biscotto TORRONALBA μέχρι πλήρους ομογενοποίησης.  Αφού κρυώσει το κέικ, κόβουμε οριζόντια με ένα πριονωτό μαχαίρι στα τρία και βάζουμε την κρέμα με πια παλέτα σε όλη την επιφάνεια και στα τρία επίπεδα.   Τέλος, καλύπτουμε το κέικ με την Crema Classic 8% για να γεμίσουμε τυχόν κενά,το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο  και στη συνέχεια επικαλύπτουμε με το Choco Top  αφού το ζεστάνουμε πρώτα.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: