Υλικά

Για την Βάση

  • 660γρ γάλα πλήρες 3,5%
  • 140γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 130γρ κρέμα γάλακτος Lowitz 36%
  • 65γρ Base PANNA 100 FC
  • 25γρ γάλα άπαχο σε σκόνη FAMA
  • 20γρ δεξτρόζη FAMA

  Για το μοντάρισμα

  • 400γρ Strawberry Fruit Paste
  • 40γρ  Base Nerobiscotto
  • Nerobiscotto Delicious Variegates

Εκτέλεση Συνταγής

Για την βάση Τοποθετουμε το πλήρες γάλα 3,5%, τη μισή ζάχαρη κα τη δεξτρόζη στον παστεριωτή και ξεκινάμε τη διαδικασία της παστερίωσης. Όταν η θερμοκρασία φτάσει στους 45οC προσθέτουμε το άπαχο γάλα σε σκόνη, την υπόλοιπη ζάχαρη και το πηκτικό Base PANNA 100 FC, αφού πρώτα τα ανακατέψουμε μεταξύ τους, για να μπορέσουν να ομογενοποιηθούν καλύτερα με το γάλα. Αφού γίνει η παστερίωση και ξεκινήσει η διαδικασία τη ψύξης προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος Lowitz 36% στους 45οC. Μοντάρισμα Όταν είναι έτοιμη η βάση μας παίρνουμε την βάση  και τοποθετούμε μέσα την Base Nerobiscotto  και την Strawberry Fruit Paste και ανακατεύουμε καλά με ένα μίξερ χειρός.Στην συνέχεια τοποθετούμε το μίγμα στον παρασκευαστή παγωτού και παγωνουμε. Οταν είναι έτοιμο το τοποθετούμε σε μια μπασίνα παγωτού και ντεκοραρουμε με Nerobiscotto Delicious Variegate και φρέσκιες φράουλες.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: