Υλικά

  • 620γρ γάλα πλήρες 3,5%
  • 140γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 135γρ κρέμα γάλακτος Lowitz 36%
  • 65γρ Base Panna 100 FC
  • 22,5γρ γάλα άπαχο σε σκόνη FAMA
  • 15γρ δεξτρόζη FAMA
  • 40γρ Ananas Fruit Paste
  • 60γρ Coconut Fruit Paste
  • 100γρ γάλα πλήρες 3,5%

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε το γάλα, τη μισή ζάχαρη κα τη δεξτρόζη στον παστεριωτή και ξεκινάμε τη διαδικασία της παστερίωσης. Όταν η θερρμοκρασία φτάσει στους 45οC προσθέτουμε το άπαχο γάλα σε σκόνη, την υπόλοιπη ζάχαρη και το πηκτικό Base Panna 100 FC, αφού πρώτα τα ανακατέψουμε μεταξύ τους για να μπορέσουν να ομογενοποιηθούν καλύτερα με το γάλα. Αφού γίνει η παστερίωση και ξεκινήσει η διαδικασία τη ψύξης προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος Lowitz 36% στους 45οC. Αφού ωριμάσει η βάση, προσθέτουμε τις πάστες παγωτού και τα 100γρ γάλακτος και τα ομογενοποιούμε με το μπλέντερ χειρός. Στη συνέχεια ρίχνουμε στην παγωτομηχανή το μίγμα και ξεκινάμε τη διαδικασία της ψύξης.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: