Υλικά

  • 200 γρ ζάχαρη κρυσταλική
  • 6 αυγά
  • 4 κρόκοι
  • 2 γρ FAMA βανιλίνη
  • 7 φύλλα ζελατίνης
  • Χυμό ενός λεμονιού και το ½ ξύσμα του
  • 800 γρ τυρί κρέμα
  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
  • 760 γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36% μισοχτυπημένη

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε σε ένα τσέρκι 450γρ τριμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με 200γρ λιωμένη μαργαρίνη FAMA Imperial Soft. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα και τα βάζουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθούν. Κάνουμε ένα μπαιν μαρί και βάζουμε μέσα τη ζάχαρη, τα αυγά, τους κρόκους και τη βανιλίνη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και να παστεριωθεί ο κρόκος. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης στο χυμό λεμονιού και τα προσθέτουμε μαζί με το ξύσμα στο παραπάνω μίγμα. Αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Γεμίζουμε τα τσέρκια με την κρέμα και τα βάζουμε στo σοκ (ή στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες). Διακοσμούμε με φρούτα σε ζελέ της σειράς fruigel. (Αν γεμίσουμε ποτηράκια κάνουμε χρήση άμεσα)


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: