Υλικά

  • 1000γρ Tiffany’s Choco Cake ( μίγμα για κέικ κακάο)
  • 350γρ λάδι Choice Premium (Ιδανικό λάδι για χρήση στην ζαχαροπλαστική)
  • 300γρ νερό
  • 75γρ βελτιωτικό Emulgan

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για στο μίξερ με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και μετά για 4-5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Κόβουμε με σακούλα και ίσιο κορνέ κυκλικά σε χαρτωμένη λαμαρίνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 7-8 λεπτά.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: