Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας της FAMA FOOD SERVICE που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας στην περιοχή της Σίνδου. Ο καταξιωμένος σεφ Denis Leleu, της βέλγικης εταιρείας Couplet Sugars, εξειδικευμένη εταιρεία σε προϊόντα ζάχαρης, παρουσίασε πληθώρα εφαρμογών για το πρωτοποριακό προϊόν φοντάν σε σκόνη. Οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι με την απλότητα της χρήσης και την πληθώρα παρασκευασμάτων που παρουσίασε ο σεφ έχοντας ως βάση το fondant in powder. Στο τέλος όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και εφοδιασμένοι με νέες πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες θα τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς.


Μοιράσου το άρθρο