Η FAMA Food Service στηρίζει την νέα γενιά σπουδαστών Αρτοζαχαροπλαστικής συμμετέχοντας στην ημέρα σεμιναρίων στον Τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού που διεξήχθη την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Παστέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μία καλά οργανωμένη ημέρα σεμιναρίων από τον Όμιλο Παστέρ, έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές του τμήματος να παρακολουθήσουν σεμινάρια υψηλού ενδιαφέροντος από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Ο Pastry Chef της εταιρείας Κωνσταντίνος Οργαντζής, συνεπήρε τους σπουδαστές της σχολής παρουσιάζοντας τεχνικές διακόσμησης γλυκών παρασκευασμάτων για τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων. Μετά την θεωρητική προσέγγιση του σεμιναρίου, ακολούθησε η γευστική δοκιμή των παρασκευασμάτων, με το τελικό αποτέλεσμα να ενθουσιάζει τους παρευρισκόμενους. Η εταιρεία FAMA Food Service στηρίζει έμπρακτα την εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα Αρτοζα χαροπλαστικής πάνω σε νέες τεχνικές έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στο ταξίδι τους στον υπέροχο κόσμο της Αρτοζαχαροπλαστικής τέχνης !

        


Μοιράσου το άρθρο