Υλικά

Για την ζύμη

  • 1000γρ Primo Toffee Caramel Cake(μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
  • 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
  • 460γρ Νερό

 

Για την γέμιση

  • 400γρ Dulce De Leche Delicious Variegates Torronalba

 

Για την διακόσμηση

  • 600γρ Σοκολάτα Υγείας Wengue 70% Eurocao (λιωμένη)

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά της ζύμης στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 2’-3’ στην μεσαία ταχύτητα. Με σακούλα ζαχαροπλαστικής, γεμίζουμε φόρμες της αρεσκείας μας. Ψήνουμε στους 180 οC για 15’-20’ αναλόγως τον φούρνο.

Όταν κρυώσουν καλά, γεμίζουμε τα μισά με Dulce De Leche Delicious Variegates Torronalba και κλείνουμε με τα άλλα μισά από πάνω. Τα τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσουν καλά και τέλος, τα βουτάμε στην λιωμένη Σοκολάτα Υγείας Wengue 70% Eurocao. 

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: