Υλικά

Για το μπισκότο κανέλας

  • 2700γρ Aλεύρι μαλακό
  • 2000γρ Mαργαρίνη FAMA Imperial Soft 
  • 900γρ Άχνη ζάχαρη
  • 800γρ Αυγά
  • 500γρ Νερό
  • 100γρ Baking powder FAMA
  • 15γρ Κανέλα

 

Για την μους γιαούρτι

  • 1000γρ Μους με Γιαούρτι Top chef
  • 2250γρ Γάλα 3,5%

 

Για την Βάση μπισκότου κανέλας

  • 1000γρ Μπισκότο κανέλας
  • 400γρ Ανάλατο Βούτυρο Γάλακτος 82% De Brandt

 

Εκτέλεση Συνταγής

Για το μπισκότο κανέλας

Χτυπάμε την Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft με την ζάχαρη και το Baking powder FAMA στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Στην συνέχεια, προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά, το νερό, την κανέλα και τελευταίο το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Κόβουμε με ίσιο κορνέ σε χαρτωμένη λαμαρίνα  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 οC  για περίπου 15-20 λεπτά.

 

Για την μους γιαούρτι

Τοποθετούμε την Μους με Γιαούρτι Top chef και το γάλα στο μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην αργή και για 2 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα μέχρι να σφίξει καλά.

 

Μοντάρισμα

Τοποθετούμε την μους γιαουρτιού σε φόρμα σιλικόνης, γεμίζουμε με Delicious Variegate Mango Torronalba, κλείνουμε με το μπισκότο κανέλας που έχουμε τρίψει και ανακατέψει με Ανάλατο Βούτυρο Γάλακτος 82% De Brandt για να γίνει σταθερή η βάση και παγώνουμε. Έπειτα, ξεφορμάρουμε και τοποθετούμε στο επάνω μέρος επικάλυψη Crystal Mirror Lemon. Τέλος, ντεκοράρουμε με φραγκοστάφυλα και Σοκολάτα Υγείας Haya 60% Eurocao.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: