Μοναδικές ιδέες σε μους και σεμιφρέντο για την παρασκευή ζεστού παγωτού και τούρτας παγωτού από την Torronalba
Μετά την μεγάλη ζήτηση και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το τετραήμερο γευστικής δοκιμής α΄ υλών παγωτού της Torronalba σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η εταιρεία FAMA FOOD SERVICE αποφάσισε να επαναλάβει ένα τριήμερο γευστικής δοκιμής και επίδειξης παγωτού. Εφοδιασμένοι με νέες ιδέες, πρωτότυπες προτάσεις και ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων, οι σεφ της εταιρείας εστίασαν κυρίως στο μους και το σεμιφρέντο για την παρασκευή ζεστού παγωτού και τούρτας παγωτού.
Έτσι, οι επαγγελματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να εφοδιαστούν με νέες γνώσεις και πρωτότυπες ιδέες για την καλύτερη διαμόρφωση της βιτρίνας παγωτού που διαθέτουν, προχωρώντας ένα βήμα πιο μπροστά από τις απλές γεύσεις παγωτού.
H Torronalba αποδεικνύεται σύμμαχος σε αυτή τους την προσπάθεια και οι 2 εταιρείες FAMA FOOD SERVICE και Torronalba εγγυώνται ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα τους βοηθώντας τους να διαφοροποιηθούν και να επιτύχουν καλύτερες πωλήσεις.