- 5 / 5
Γέμιση φέτας
Υλικά
- 300γρ Bechamela Feta
- 900γρ νερό
- 700γρ φέτα
- 600γρ ανθότυρο
- 2 αυγά
- 40γρ πράσινη πιπεριά
- 25γρ λιαστή τομάτα
- 25γρ ελιές χωρίς κουκούτσι
- 1γρ πιπέρι μαύρο
- 1/2γρ ρίγανη
Εκτέλεση Συνταγής
Χτυπάμε την Bechamela Feta και το νερό στο μίξερ με το φτερό μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη κρέμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ενσωματώνουμε στην κρέμα, ανακατεύοντας στην αργή ταχύτητα.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: