Υλικά

Για την ζύμη

  • 1000γρ Verin (Μίγμα με σιμιγδάλι για ρεβανί, καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα)
  • 200γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
  • 80γρ Συμπυκνωμένο Ξύσμα Πορτοκαλιού fruigel
  • 200γρ Γιαούρτι Πρόβειο
  • 400γρ Νερό

 

Για την γέμιση

  • 300γρ Crystal Mirror Strawberry 
  • 500γρ Primo Millefeuille Cream (Mίγμα για κρέμα Μιλφέιγ και τρίγωνα Πανοράματος)

 

Για την διακόσμηση

  • 200γρ Σοκολάτα υγείας Ebano 52% Eurocao (λιωμένη)
  • 200γρ Μούρα κόκκινα φρέσκα

 

 

Για το σιρόπι

  • 1000γρ Ζάχαρη
  • 1000γρ Νερό
  • 200γρ Σιρόπι γλυκόζης
  • 1 Μικρό λεμόνι

 

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην αργή ταχύτητα και 3-4’ στην μεσαία ταχύτητα. Γεμίζουμε ¾ τις φόρμες σιλικόνης σε μακρόστενο σχήμα με αυλάκι στο κέντρο και ψήνουμε στους 170οC για 30-35’.

Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, τα βγάζουμε από τις φόρμες και τοποθετούμε στο χλιαρό σιρόπι για ½ λεπτό. Τα τοποθετούμε σε σχάρα για να στραγγίσουν καλά από το σιρόπι και όταν είναι έτοιμα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε το αυλάκι με Crystal Mirror Strawberry και από επάνω προσθέτουμε την Primo Millefeuille Cream. Διακοσμούμε με κόκκινα μούρα φρέσκα και λίγη λιωμένη σοκολάτα υγείας Ebano 52%Eurocao.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: