Υλικά

  • 400γρ Φοντάν σε σκόνη Couplet
  • 500γρ Ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82% (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 300γρ Crema Classic με 8% φουντούκι

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το Φοντάν σε σκόνη Couplet με το Ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82% και ανακατεύουμε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη Crema Classic με 8% φουντούκι σε θερμοκρασία 32-34οC και την ενσωματώνουμε. Κόβουμε με σακούλα και ίσιο κορνέ σε χαρτωμένη λαμαρίνα και τα βάζουμε στο ψυγείο για να σταθεροποιηθούν. Τέλος τις περνάμε από απομίμηση σοκολάτας Νera Special 32% fat και ξύσμα από την ίδια σοκολάτα.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: