Υλικά

• 1250γρ Diabetic Bread ULDO (Με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, GI=49,6)

• 640γρ Αλεύρι 70% Δυνατό

• 50γρ Μαγιά

• 100γρ Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft

• 500γρ Γραβιέρα (τρίμμα)

• 1000γρ Νερό

 

Εκτέλεση Συνταγής

Χρόνος ζυμώματος: 2’ στην αργή ταχύτητα και 6-8’ στην γρήγορη ταχύτητα.

Χρόνος ξεκούρασης: 15’ σκεπασμένη η ζύμη με νάιλον και πανί.

Μορφοποίηση ζύμης: Άνοιγμα στην σφολιατομηχανή ή με τον πλάστη 5χιλ πάχος περίπου. Χαράζουμε μακρόστενα τεμάχια 1,5 ή 2εκ φάρδος με 15εκ μήκος. Τα στρίβουμε ελαφρώς, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με αυγό.

Χρόνος ψησίματος:  10’-15’.

Θερμοκρασία φούρνου:  170οC σε αερόθερμο φούρνο ή 190ο C σε τελαρωτό φούρνο.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: