Υλικά

  • 75 γρ κρόκοι
  • 150 γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
  • 10 γρ φύλλα ζελατίνης
  • 460 γρ Crema Classic Nocciolissimo
  • 710 γρ μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36%

Εκτέλεση Συνταγής

Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους σε μία μπασίνα με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Ζεσταίνουμε τα 150γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36% σε ένα κατσαρολάκι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνης. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα στους κρόκους σιγά σιγά ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε, και τα ενσωματώνουμε. Έπειτα, τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με την Crema Classic Nocciolissimo και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Τέλος   προσθέτουμε  τη  μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και την ενσωματώνουμε.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: