Υλικά

Για την ζύμη

 

  • 1000γρ Primo Ginger Cake (μίγμα για Κέικ Τζίντζερ)
  • 460γρ Χυμό Πορτοκάλι 
  • 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
  • 250γρ Σταφίδες Μαύρες μικρές
  • 250γρ Σταφίδες Ξανθές μικρές

 

Για την διακόσμηση

 

  • 350γρ Angel Icing FAMA (γλυκαντική ουσία που δεν απορροφά την υγρασία)

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε τα πρώτα τρία υλικά από την συνταγή μας στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό στην μεσαία ταχύτητα για 2’-3’. Προηγουμένως, έχουμε αλευρώσει τις σταφίδες και τις προσθέτουμε στην ζύμη, ανακατεύοντας τες ελαφρώς να μοιραστούνε ομοιόμορφα. Μοιράζουμε την ζύμη σε δύο ταψιά και ψήνουμε στους 200 οC  για 30’-40’ αναλόγως τον φούρνο.

 

Αφού κρυώσει καλά, πασπαλίζουμε με αρκετή σκόνη Angel Icing

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: