- 5 / 5
Rafaelo Semi freddo
Υλικά
- 500 γρ Base per Semifreddi TORRONALBA
- 500 γρ γάλα πλήρες 3,5%
- 500 γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT
- 150 γρ Coconut fruit paste TORRONALBA
- 200 γρ Φυτική μαργαρίνη FAMA Imperial Soft
- 450 γρ Mπισκότα
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε σε μακρόστενα τσέρκια 450 γρ τριμμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με 200 γρ λιωμένη φυτική μαργαρίνη FAMA Imperial Soft. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα και τα βάζουμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθούν. Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το σύρμα (για περίπου 3-4 λεπτά) μέχρι να δέσουν μεταξύ τους και να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το μίγμα σε μία φόρμα σιλικόνης (είτε ανοξείδωτης) και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες τουλάχιστον (ή μέχρι να παγώσει ολοκληρωτικά). Ξεφορμάρουμε το semi freddo, το τοποθετούμε πάνω στη βάση που παρασκευάσαμε προηγουμένως και το επικαλύπτουμε με ινδοκάρυδο. Τέλος, μπορούμε να διακοσμήσουμε με ολόκληρα Rafaelo και να κάνουμε γραμμές με Maddy Crem Bianca.
- 5 / 5