Υλικά

1000 γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για brioche)

60 γρ μαγιά

200 γρ μαργαρίνη FAMA Imperial Soft

425 γρ νερό

ΓΕΜΙΣΗ

600 γρ κόκκινο κεράσι σε ζελέ fruigel

300 γρ κρέμα Bavarian βανίλια Vortumnus

200 γρ Parisien Choco Sponge mix (μίγμα για παντεσπάνι κακάο)   ΕΠΑΛΕΙΨΗ

1 τεμάχιο αυγό  

50 γρ αμύγδαλο φιλέ

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά ζύμης, προσθέτοντας λίγο-λίγο το νερό, για 5’ στην αργή ταχύτητα και 8’ στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-27ο C. Σκεπάζουμε την ζύμη με μεμβράνη για 10’, ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή ή στο χέρι με τον πλάστη πάχος 0,5εκ. απλώνουμε στον πάγκο εργασίας και κόβουμε με ένα τσέρκι 18εκ. διάμετρος περίπου 6 τεμάχια. Τοποθετούμε στο κέντρο από κάθε τεμάχιο ζύμης 16εκ. διάμετρος και 0,5εκ πάχος παντεσπάνι, επάνω σε αυτό απλώνουμε 50γρ κρέμα Bavarian βανίλια Vortumnus και 100-120γρ κόκκινο κεράσι σε ζελέ fruigel. Ξεκινάμε και κλείνουμε την ζύμη γύρω-γύρω σε σχήμα «φέτας»,αλείφουμε με αυγό και διακοσμούμε με αμύγδαλο φιλέ. Τοποθετούμε στη στόφα  σε 35οC και 75% υγρασία για 15’-20’ και ψήνουμε στους 180ο -200οC να ροδίσουν , περίπου 10-15’. Αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με λίγο Angel Icing (γλυκιά λευκή σκόνη που δεν απορροφά την υγρασία).


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: